Uw zoekopdracht

Aantal dagen parkeren
Extra parkeeropties
Overdekt parkeren
Overdekt parkeren
Servicebeurt mogelijk
Servicebeurt mogelijk
Valet parking
Valet parking
Hotel + Parking
Hotel + Parking
Sleutel niet afgeven
Steutels niet afgeven
Jeroen Raaphorst

Veilig, Betrouwbaar Schiphol

5/5 sterren
ParkerenLuchthavenSchiphol.nl vindt het belangrijk dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd is bij Schiphol.

Jeroen Raaphorst
ParkerenLuchthavenSchiphol.nl

Budget Parking (Tip)

Beechavenue 80, 1119 PW Schiphol-Rijk
3 km van Luchthaven Schiphol
Budget Parking
Budget Parking Budget Parking Budget Parking

Budget Parking, een goedkoop en veilig parkeerterrein, gelegen aan Boeingavenue 30 in Schiphol-Rijk. Budget Parking maakt gebruik van luxe shuttlebussen die ervoor zorgen dat de reizigers onbezorgd en veilig aankomen voor de vertrekhal van Schiphol. Zonder wachttijden is de reiziger al binnen vier minuten voor de vertrekhal van Schiphol. Budget Parking ligt namelijk op slechts drie kilometer afstand.

Budget Parking heeft ongeveer 5.000 parkeerplekken, dus er is genoeg parkeergelegenheid. Bij BudgetParking heeft de reiziger ook de mogelijkheid om te kiezen voor een overdekte parkeerplaats. Daarnaast zijn er dag en nacht bewakingscamera’s die het bewaakte terrein in de gaten houden.

Al sinds 2009 heeft Budget Parking een goede indruk achtergelaten bij de reizigers. Zij geven aan dat Budget Parking veilig is en dat alles goed geregeld wordt. Al met al kan er gezegd worden dat Budget Parking een goed imago heeft! Daarnaast heeft Budget Parking het VBPS kwaliteitskeurmerk (Vereniging van Bedrijven voor Parkings bij Schiphol).

Bij Budget Parking is er al de mogelijkheid om 20 minuten voor vertrek te reserveren en zelfs om gratis te annuleren.

Al vanaf € 6,25 per dag heeft de reiziger dag en nacht bewaking voor de auto en in de vorm van een luxe shuttlebus vervoer naar de vertrekhal van Schiphol.

Budget Parking
Er zijn geen promotiecodes beschikbaar voor Budget Parking. Ook niet via andere websites.

Meer informatie: www.budgetparkingschiphol.nl

Meer informatie: www.budgetparkingschiphol.nl
“Wij raden deze aanbieder aan.”
Jeroen Raaphorst
ParkerenLuchthavenSchiphol.nl
Jeroen Raaphorst

Vanaf Parkeertarieven voor Budget Parking

1 dag parkeren
2 dagen parkeren
3 dagen parkeren
4 dagen parkeren
5 dagen parkeren
6 dagen parkeren
7 dagen parkeren
8 dagen parkeren
9 dagen parkeren
10 dagen parkeren
11 dagen parkeren
12 dagen parkeren
13 dagen parkeren
14 dagen parkeren
15 dagen parkeren
16 dagen parkeren
17 dagen parkeren
18 dagen parkeren
19 dagen parkeren
20 dagen parkeren
21 dagen parkeren
22 dagen parkeren
23 dagen parkeren
24 dagen parkeren
25 dagen parkeren
26 dagen parkeren
27 dagen parkeren
28 dagen parkeren
29 dagen parkeren
30 dagen parkeren
Beoordeling?
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.4/5 (380 votes cast)

Ruim 20 minuten staan wachten in de kou om 5 uur in de ochtend op locatie K tot de (stads)bus kwam. Dus geen apart vervoer zoals op de website vermeld staat. Ook de 4 minuten transfertijd tot de terminal klopt niet, die bus stopte op nog wel 3 andere parkeerlocaties. Prijs is vergelijkbaar met andere aanbieders rondom Schiphol. Vanwege de valse beloftes kan ik dit niet aanraden.

Bert
05 december 2017

Faciliteiten en details

Overdekt parkeren
Overdekt parkeren
Ja, dat is mogelijk.
Valet parkeren
Valet parkeren
Nee, dat is niet mogelijk.
Sleutels verplicht afgeven
Sleutels verplicht afgeven
Sleutels hoeven niet afgegeven te worden.
Servicebeurt
Servicebeurt
Nee, dat is niet mogelijk.
Hotel + Parking
Hotel + Parking
Nee, dat is niet mogelijk.
PIN
PIN
Ja, dat is mogelijk.
Creditcard
Creditcard
Ja, dat is mogelijk.
iDeal
iDeal
Ja, dat is mogelijk.

De voordelen van ParkerenLuchthavenSchiphol.nl

Vergelijk en bespaar tot 50% op uw parkeerkosten
Wij hebben de beste parkeeraanbieders rondom Schiphol vergeleken
Veilig, Betrouwbaar, Schiphol
Wij vergelijken alleen veilige en betrouwbare parkeeraanbieders bij Schiphol
Goed geïnformeerd
Vergelijk op service, ervaringen, betaalmogelijkheden en afstand

Ervaringen

Alle ervaringen zijn ingevuld door onze bezoekers na geparkeerd te hebben bij Budget Parking. Op dit moment hebben 17 bezoekers ervaringen achtergelaten.

! Onderstaande beoordelingen kunnen een vertekend beeld geven. Alle parkeerbedrijven verwerken honderden auto's per dag, waarbij het klachtenpercentage ongeveer 1% is op alle reserveringen. Wij nemen zelf contact op met de aanbieders na aanleiding van je reactie en vragen om een uitleg.
6,8
Bert

Ruim 20 minuten staan wachten in de kou om 5 uur in de ochtend op locatie K tot de (stads)bus kwam. Dus geen apart vervoer zoals op de website vermeld staat. Ook de 4 minuten transfertijd tot de terminal klopt niet, die bus stopte op nog wel 3 andere parkeerlocaties. Prijs is vergelijkbaar met andere aanbieders rondom Schiphol. Vanwege de valse beloftes kan ik dit niet aanraden.

05 december 2017
6,8
K Eriks

Na 10 dagen wilde wij onze auto ophalen, parkeergeld 79 euro vooraf betaald. Ons vliegtuig had vertraging gehad (1 uur en 20 minuten) wij kwamen het terrein niet af en moesten voor 1 uur en 20 minuten 39 euro extra betalen. Omdat we de uitgang blokkeerden heeft een buschauffeur ons eruit gelaten en hebben wij dat niet betaald. Vindt het schandalig misbruik maken van je macht door mensen er niet uit te laten. Lijkt op oplichting. Op mijn mail wordt niet gereageerd. Daarnaast was er ondanks reserveren nauwelijks plaats en stonden veel auto’s dubbel en op onmogelijke plaatsen geparkeerd. Nooit meer bugetparking.

29 oktober 2017
6,8
Danny

Dit is het meest waardeloze parking bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Het begint met foute navigatiegegevens. Je komt dicht bij de parkeerplek. Borden en en andere signalering zijn slecht te zien..je moet ze zoeken. Na 20 minuten eindelijk gevonden. Dan de parkeergarage..zoeken en zoeken naar een plekje. 3km van Schiphol wordt er geadverteerd. Klopt..maar dat is hemelsbreed. Bij terugkomst heb ik 55 minuten moeten wachten voordat het busje er was. Bellen naar het hoofdkantoor. U moet de chauffeur bellen met een ander nummer was het antwoordt. Ik stond er net vertelde de chauffeur. Nee kan niet..op de afgesproken plek sta ik al 15 minuten te wacht. Ja…u moet ook naar c13. Dat is mij niet verteld. Slecht georganiseerd…slechte planning..te weinig capaciteit. Nooit en nooit meer. Dan zijn er legio collega bedrijven die het goedkoper en wel goed doen.

20 augustus 2017
6,8
de Groot

Ondanks vooraf gereserveerde parkeerplek was er op moment van aankomst geen plek beschikbaar. Een uur lang geprobeerd telefonisch contact te krijgen, tevergeefs….Klacht ingediend totaal geen reactie van budgetparking dus! Oppassen met dit bedrijf! Wij parkeren nooit meer via budgetparking!!!!!!

10 juli 2017
6,8
henk

Zeer goede ervaring auto werd snel op gehaald en bij terug komst stond de auto al klaar het was super

12 februari 2017
6,8
Francis

Op hun site staat dat ze een goed imago hebben…. Laat me niet lachen!

Van tevoren gereserveerd en betaald voor een bewaakte parkeerplaats. Parkeerplaatsen (2 stuks) waren vol en er was niemand aanwezig, voor zover dus de bewaking. Na 15 minuten rondgereden te hebben maar elders de auto geparkeerd en dus dubbel betaald. Geen enkele reactie op mails gekregen om dit op te lossen.

12 augustus 2016
6,8
Jacq

Zeer slechte ervaring en nooit meer. Bij terugkomst van de vakantie ’s nachts heel lang met zo’n 50 mensen op deze bus staan wachten. Leek helemaal niet te komen ipv 03.30 uur thuis door deze organisatie pas om 06.00 uur. Ook was door de slechte planning de bus overvol. Nee nooit meer Budgetparking.

02 augustus 2016
6,8
Hubert

Het brengen en ophalen van de luchthaven duurde best lang en bij terugkomst is mij opgevallen dat er krassen waren op mijn motorkap.

02 februari 2014
6,8
Elisa Burgman

Als je in het donker aankomt op zo’n hele grote parkeerplaats is dan best een beetje eng. Gelukkig werden we gelijk opgehaald en naar de terminal gebracht. Toen we terugkwamen zetten ze ons af bij de auto en hielpen zelfs de koffers erin te leggen. Mooie service.

16 september 2013
6,8
Henk

Goede ervaring gehad met dit bedrijf. Alles liep gesmeerd. Binnen 15 minuten op Schiphol. Ook terug heel kort moeten wachten. Personeel erg behulpzaam en vriendelijk

07 augustus 2013
6,8
Vul hier jouw naam in…

Alle geruime tijd, als ik naar het buitenland ga, parkeer ik en met tevredenheid mijn auto bij deze bedrijf
Alleen laatste tijd is met de reservering fout gegaan.
Einde december 2011, heb ik voor beging januari een overdekt reservering gedaan. Een paar dagen voor vertrek ontving ik een e-mail van het bedrijf dat ivm verbouwing mijn reservering is en met dezelfde voorwaarden naar een andere locatie is verplaatst.
Helaas bij aankomst en tot mijn verbazing heb ik kunnen constateren dat de locatie helemaal niet overdekt is en een afgelegen gebied zich bevind.
Gelukkige heeft de chauffeur van dit locatie adequat en snel gereageerd en mij naar een andere overdekt locatie verwijzen. Hier heb ik wel 20 minuten moeten wachten totdat de andere chauffeur kwam
Behalve deze onaangename situatie is de schuttlebus bij terug reis en zoals altijd op tijd gekomen
Wel te zeggen dat de chauffeurs erg vriendelijke en behulpzaam zijn.

18 mei 2012
6,8
Christel

Inderdaad vlakbij de vertrekterminal, maar parkeerterrein waar wij stonden was stil en afgelegen. Op één plek lag gebroken glas, geen goed teken. Shuttlebus snel ter plaatse om op te halen op heen en terugreis. Personeel chagrijnig en rijdt asociaal. Dat doe je maar in je eigen tijd maar niet als je klanten achterin hebt. Kunnen nog veel leren op gebied van klantgerichtheid!

26 september 2011
6,8
Matig

Bij ons ging het niet soepel. Als je bij de parkeergarage op de knop drukte kreeg je geen contact met de persoon die de slagboom open moest doen en op het telefoonnummer werd niet opgenomen. Uiteindelijk kwam het wel goed maar al met al zijn we wel 20 minuten met het hele gedoe bezig geweest.

18 mei 2011
6,8
Wel goed

Mijn ervaring met budget parking was prima! Shuttlebus was gewoon op tijd en ook met ophalen ging het prima. Ik had dus niets te klagen in ieder geval.

18 mei 2011
6,8
tegenvaller

Ik kon een keer geen telefonische verbinding krijgen bij budget parking waardoor we behoorlijk lang hebben moeten wachten. En toen ze eenmaal waren kregen anderen voorrang. Niet erg tevreden dus.

18 mei 2011
6,8
Gratis overdekt?

Overdekt parkeren is gratis, heb je dat ook meegenomen in je vergelijking? Bij de meeste parkeerbedrijven betaal je daar ook zomaar 15 euro extra voor.

18 mei 2011
6,8
Hallie

Bij budget parking denk ik aan goedkoop maar ik heb anderen gevonden die goedkoper waren.

18 mei 2011

Websitebezoekers die in Budget Parking geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen, omdat Schiphol dynamische prijzen hanteert
Overdekt parkeren Sleutels verplicht afgeven
Vanaf
€ 5,58 p.d.
Alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen, omdat Schiphol dynamische prijzen hanteert
Sleutels verplicht afgeven
Vanaf
€ 5,42 p.d.
Alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen, omdat Schiphol dynamische prijzen hanteert
Valet parkeren
Vanaf
€ 6,13 p.d.