Uw zoekopdracht

Aantal dagen parkeren
Extra parkeeropties
Overdekt parkeren
Overdekt parkeren
Servicebeurt mogelijk
Servicebeurt mogelijk
Valet parking
Valet parking
Hotel + Parking
Hotel + Parking
Sleutel niet afgeven
Steutels niet afgeven
Jeroen Raaphorst

Veilig, Betrouwbaar Schiphol

5/5 sterren
ParkerenLuchthavenSchiphol.nl vindt het belangrijk dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd is bij Schiphol.

Jeroen Raaphorst
ParkerenLuchthavenSchiphol.nl

Central Parking (Tip)

Rijnlanderweg 1050, 2132 MP Hoofddorp
0 km van Luchthaven Schiphol
Central Parking
Central Parking Central Parking Central Parking

Central Parking, een goedkope en servicegerichte parkeerlocatie, gelegen aan de Rijnlanderweg 1050 in Hoofddorp. Central Parking staat bekend om de kwaliteit van valet parking die zij al ruim vijf jaar aanbieden. De reiziger rijdt door naar de vertrekhal van Schiphol met de auto en één van de chauffeurs van Central Parking rijdt vanaf Schiphol naar de bewaakte parkeerlocatie in Schiphol-Rijk.

Winnaar Beste Valet Parking Schiphol 2013 uitgereikt door Parkerenluchthavenschiphol.nl

CentralParking heeft ruim 3.000 parkeerplekken op de bewaakte parkeerlocatie waar de auto van de reiziger naartoe wordt gebracht. Er zijn bewakingscamera’s die de parkeerlocatie dag en nacht bewaken. De reiziger heeft de mogelijkheid om de auto te laten schoonmaken van zowel binnen als buiten, nog een extra service van Central Parking!

Als partners heeft Central Parking onder andere: KLM en D-reizen. Hiermee is kwaliteit en service zeker gegarandeerd.

Op het moment dat de reiziger 15 minuten nog tot Schiphol heeft, belt de reiziger de chauffeur zodat hij klaarstaat. Vooral door de snelle service is Central Parking zeker een aanrader!

Al vanaf € 2,37 per dag wordt je auto opgehaald, naar de parkeerlocatie gereden en aan het eind van de reis weer (schoon) teruggebracht! Een servicegerichte valet parking, zodat de reis soepeler verloopt. Ideaal toch?

Promotiecode Central Parking
Geen promotiecodes beschikbaar.

Meer informatie: www.centralparking.nl
“Wij raden deze aanbieder aan.”
Jeroen Raaphorst
ParkerenLuchthavenSchiphol.nl
Jeroen Raaphorst

Vanaf Parkeertarieven voor Central Parking

1 dag parkeren
2 dagen parkeren
3 dagen parkeren
4 dagen parkeren
5 dagen parkeren
6 dagen parkeren
7 dagen parkeren
8 dagen parkeren
9 dagen parkeren
10 dagen parkeren
11 dagen parkeren
12 dagen parkeren
13 dagen parkeren
14 dagen parkeren
15 dagen parkeren
16 dagen parkeren
17 dagen parkeren
18 dagen parkeren
19 dagen parkeren
20 dagen parkeren
21 dagen parkeren
22 dagen parkeren
23 dagen parkeren
24 dagen parkeren
25 dagen parkeren
26 dagen parkeren
27 dagen parkeren
28 dagen parkeren
29 dagen parkeren
30 dagen parkeren
31 dagen parkeren
32 dagen parkeren
33 dagen parkeren
34 dagen parkeren
35 dagen parkeren
36 dagen parkeren
37 dagen parkeren
38 dagen parkeren
39 dagen parkeren
40 dagen parkeren
41 dagen parkeren
42 dagen parkeren
Beoordeling?
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/5 (323 votes cast)

we waren van tevoren een beetje huiverig maar alles was netjes geregeld . vergeet alleen niet dat als je land dat je naar boven moet . Wij gaan zeker vaker gebruik maken van dit bedrijf top !! grt brigitte

b van de sanden
29 september 2016

Faciliteiten en details

Overdekt parkeren
Overdekt parkeren
Ja, dat is mogelijk.
Valet parkeren
Valet parkeren
Ja, dat is mogelijk.
Sleutels verplicht afgeven
Sleutels verplicht afgeven
Sleutels afgeven is verplicht.
Servicebeurt
Servicebeurt
Nee, dat is niet mogelijk.
Hotel + Parking
Hotel + Parking
Nee, dat is niet mogelijk.
Contant
Contant
Ja, dat is mogelijk.
PIN
PIN
Ja, dat is mogelijk.
iDeal
iDeal
Ja, dat is mogelijk.

De voordelen van ParkerenLuchthavenSchiphol.nl

Vergelijk en bespaar tot 50% op uw parkeerkosten
Wij hebben de beste parkeeraanbieders rondom Schiphol vergeleken
Veilig, Betrouwbaar, Schiphol
Wij vergelijken alleen veilige en betrouwbare parkeeraanbieders bij Schiphol
Goed geïnformeerd
Vergelijk op service, ervaringen, betaalmogelijkheden en afstand

Ervaringen

Alle ervaringen zijn ingevuld door onze bezoekers na geparkeerd te hebben bij Central Parking. Op dit moment hebben 41 bezoekers ervaringen achtergelaten.

! Onderstaande beoordelingen kunnen een vertekend beeld geven. Alle parkeerbedrijven verwerken honderden auto's per dag, waarbij het klachtenpercentage ongeveer 1% is op alle reserveringen. Wij nemen zelf contact op met de aanbieders na aanleiding van je reactie en vragen om een uitleg.
7,2
b van de sanden

we waren van tevoren een beetje huiverig maar alles was netjes geregeld . vergeet alleen niet dat als je land dat je naar boven moet . Wij gaan zeker vaker gebruik maken van dit bedrijf top !! grt brigitte

29 september 2016
7,2
M Michielsen

Ik heb 14 Juni 2016 voor het eerst met Centralparking geparkeerd. Ik moet zeggen echt een geweldige ervaring. Je rijd de auto voor de deur en met naar huis komen brengen ze hem netjes weer voor de deur van Schiphol. Je stapt in en kan gelijk naar huis rijden. Alles liep perfect. Ik zal het de volgende keer zeker weer gebruik van maken.

26 september 2016
7,2
Rosenwick Patric

Score 0/10. Hebben mijn koppeling opgebrand tijdens die korte rit. Met sleepkosten en reparatie 4000 euro gekost !!! Wagen stond 12 dagen in open lucht terwijl ik overdekt gevraagd en betaald had. Reageren op mijn klacht doen ze ook al niet. Zeer onprofessioneel bedrijf en niet correct !

02 augustus 2016
7,2
steven bloemen

We gaven onze auto af met 146.921km op de teller en kregen hem terug met 146.957km, dus 36km verschil !!!. Hij was supervuil met bruine aarde, heeft dus in een weide gestaan en niet in een garage.

03 juni 2016
7,2
Yvonne

Blijkbaar wordt een slechte ervaring niet hier geplaatst. Nooit, nooit meer central parking. Bij terugkomst chaos , niet bereikbaar! Meer dan een uur wachten op de auto. Uiteindelijk met een busje naar het parkeerterrein gereden en hier de auto opgehaald. Dit doe ik dus nooit meer!!

21 mei 2016
7,2
Sander

In tegenstelling tot veel negatieve reacties zijn wij goed geholpen. Waren ze op de tijden zoals afgesproken. Volgende keer maken we er weer gebruik van!

17 mei 2016
7,2
Yvon

Zeer slecht. Bij terugkomst een chaos op schiphol. Mensen moeten een uur op hun auto wachten. Telefonisch niet bereikbaar . Uiteindelijk met een busje naar Amstelveen gebracht waar de parking is om zelf onze auto mee te nemen. Het enige pluspunt is dat de chauffeurs zeker vriendelijk bleven en hun best deden. Er is helaas niet nagedacht over de drukte op schiphol. Voor ons nooit meer central parking.

10 mei 2016
7,2
Y nat

Bijzonder slechte ervaring bij terugkomst op schiphol ‘ s nachts niet telefonisch bereikbaar. Buiten een complete chaos van mensen die hun auto na 45 minuten nog niet terug hadden . Veel te weinig personeel op een drukke dag. Uiteindelijk zijn we met een busje naar de parkeerplaats van centralpark in Amstelveen gereden en hebben hier onze auto meegenomen. Voor ons nooit meer central parking !

09 mei 2016
7,2
Yvonne

Zeer slechte ervaring. Vannacht meer dan een uur op schiphol gestaan. Het was een chaos! Totaal niet nagedacht over de drukte. Telefoon word niet opgenomen .Uiteindelijk met een busje naar de parkeerplaats gebracht waar we onze auto ook nog met schade terugkregen. Nu nog afwachten hoe we dit gaan oplossen. Voor ons dit nooit meer!!!

08 mei 2016
7,2
M Deckers

Ik heb via een wowdeal een plekje gereserveerd bij centralparking. Hier verder op de site aangegeven dat de auto ook overdekt moest staan, daar waren verder nog wat extra kosten aan verbonden. Een kwartier voor tijd met centralparking gebeld en op schiphol tussen vertrekhal 2 en 3 de auto aan de kant gezet. Een beetje sceptisch of alles wel goed zou gaan. Een medewerker kwam 5 minuten later, checkte de auto, sleutels inleveren en onze vakantie kon beginnen. Bij terugkomst, zodra we bij de bagageband stonden weer gebeld, en bij aankomst stond de chauffeur al met onze auto klaar. Bedankt, prima geregeld centralparking!!

05 april 2016
7,2
Harro Velthuis

Afgelopen zomer voor het eerst en het laatst gebruik gemaakt van Central Parking. In beginsel ging alles na verwachting, auto werd opgehaald en rapport gemaakt. Maar dan … Bij terugkomst bleek de auto schade te hebben en dan is Central Parking niet meer thuis en verwijzen deze naar de kleine lettertjes “Op eigen risico”.

18 februari 2016
7,2
J huiting

Net terug uit Spanje. Perfecte service van vriendelijk personeel en de auto was op juiste tijd weer terug. Tegen een schappelijke prijs. Gaan we zeker vaker gebruik van maken.

10 februari 2016
7,2
Jaap Heemskerk

Parking van onze auto prima geregeld. Vriendelijke chauffeur stond klaar bij vertrek en aankomst ( midden in de nacht, met ernstige vertraging ) . Auto keurig weer afgeleverd. Alles voor zeer redelijke prijs. Bedankt

25 september 2015
7,2
P.Hindriks

We hebben 15 dagen geparkeerd
Bij vertrek keurig ontvangen en geholpen met uitladen en terug even gebeld dat ik bij de koffer baan stond
keurig te woord gestaan en de auto werd direct gebracht en stond klaar en we werden geholpen met inladen. we zijn zeer tevreden en volgende keer gaan we weer hier parkeren .

20 september 2015
7,2
PD Steenbeek

Super service, kijkend naar de prijs/kwaliteit verhouding is dit een perfecte manier om je auto tijdens je vakantie te parkeren.

23 augustus 2015
7,2
W. de Vries

Ik heb nu al voor de vierde keer gebruik gemaakt van de services van Central Parking. Ik ben zeer tevreden over de service. Vlak bij de vertrekhal, geen gedoe met shuttlebus en heel redelijke tarieven!

09 juni 2015
7,2
K v. d. Heijden

Gisteren bij aankomst Schiphol ongeveer een uur ( 20.50 i.p.v. 19.50, had om 19.32 mijn aankomst op Schiphol gemeld ) langer moeten wachten op mijn auto dan beloofd was!!!

01 maart 2015
7,2
Henk

ze hebben een deuk in mn wagen gereden, verzekering betaalt niets omdat Centralparking niet meer weet wie er in reed, jaja.

Waardeloze service lekker ontkennen kan ik betalen.

Walgelijk!

05 januari 2015
7,2
Andrea

In juni voor het eerst gebruik gemaakt van central parking, maar wat heb ik daar een spijt van. Auto kwam terug met schade en vol met modder, terwijl we hem hadden laten wassen door centralparking. Ondanks toezegging van centralparking, is de schade nog niet afgehandeld, en zoals inderdaad al vaker gelezen, ze wijzen elke verantwoordelijkheid af. Dus mensen, NOOIT HIER JE WAGEN PARKEREN, BIJ SCHADE BEN JE ZELF DE PINEUT!!!!!!!

06 december 2014
7,2
J.Leerrink

In juli 2014 gebruik gemaakt van de service. Bij terugkomst kreeg ik de auto terug met een schade gemaakt door de chauffeur. ik was degene die er iets van moest zeggen waarop men ruiterlijk erkende dat op t formulier van intake er inderdaad geen enkele kras of deuk genoteerd was en dus eea gebeurd moet zijn tijdens het wegzetten van de auto. Ik heb gevraagd of men contact wil opnemen over deze zaak en nooit iets gehoord. Toen zelf in de telefoon geklommen en er was niemand om me te woord te staan. toen de mail alleen een reactie waarin ze geen enkele verantwoordelijkheid accepteerden. Daarna nooit meer iets gehoord. Ik ben 400 Euro aan schade lichter en voel me compleet genegeerd door central parking. Dus gebruik deze service nooit als er iets mis gaat geven ze niet thuis. En hun chauffeurs maken schade maar melden dat niet. Slechter heb ik nog nooit meegemaakt.

06 november 2014
7,2
van der Meijden

Kwamen op zondag 12 october terug uit Edinburgh. Reeds in de bus naar de terminal gebeld. Na het ophalen van de bagage toch nog 45 minuten moeten wachten op de auto die aan de bestuurderszijde vervuilt was met moddersporen van schoenen. Autonummer JHE108. Ook andere mensen uit onze groep hebben tot wel een uur moeten wachten. U komt uw beloften niet na! Geen aanrader!!

13 oktober 2014
7,2
Frank

Niet goed!

05 oktober 2014
7,2
Stefan

Vandaag teruggekeerd op Schiphol na een reis van 4 dagen vol goede moed gebeld met central parking toen ik mijn koffer van de lopende band afhaalde. De dame aan de andere kant van de lijn klonk vriendelijk en mijn auto zo met 15 minuten a 20 minuten op de afgesproken plek worden afgeleverd. Tussen vertrekhal 2 en 3 stonden meer mensen te wachten. Naar nu bleek allemaal voor central parking. Na 35 minuten nog maar eens gebeld met het central parking. Dezelfde vriendelijke dame werk volgens protocol het bandje af. Of de opmerking dat ik al eerder heb gebeld zegt ze dat de auto al even weg is en dat het niet land meer duurt. Na 50 minuten wachten na mijn eerste belletje spreek ik een medewerker van Central Parking aan. Die informeert met een collega en er wordt gezegd dat de auto onderweg is.
Om mij heen steeds meer mensen met hetzelfde probleem. Een andere ingehuurde tijdelijke chauffeur meldt dat dit al enige tijd aan de hand is. Er is een nieuw parkeerterrein dat niet helemaal werkt en vanwege een actie een enorme hoeveelheid auto’s te verwerken.
En veel te weinig personeel.
Na 1 uur en 25 minuten komt mijn auto aanrijden. Op de vraag of hij uit Groningen moest komen zij de chauffeur nee hoor ik heb hem juist 15 minuten geleden van de parking gehaald.
CONCLUSIE: EENS MAAR NOOIT MEER>

Gekozen voor Central Parking vanwege een gratis wasbeurt bij een boeking. Echter de auto kwam viezer retour dan dat ik hem had achter gelaten. ZOEK AUB EEN ANDER PARKEERBEDRIJF.

19 september 2014
7,2
Lex

Afgelopen week voor het eerst hiervan gebruik gemaakt en doe het nooit meer, de beloftes die gemaakt worden kunnen ze niet nakomen, bij aankomst 20 minuten moeten wachten omdat er niet genoeg chauffeurs beschikbaar waren om de auto aan te nemen, bij terugkomst 40 minuten moeten wachten op de auto nadat ik gebeld had. Weer niet genoeg chauffeurs aanwezig neem ik aan…

24 juli 2014
7,2
Rik

Handig die valet service. Voor het eerst gebruikt en aangenaam verrast door snelle afhandeling en professionaliteit. Aanrader voor de toekomst.

11 juni 2014
7,2
P. Kühne

Onlangs voor het eerst gebruik gemaakt van Central Parking op aanraden van een kennis. Ondanks barre weersomstandigheden zowel bij vertrek als bij aankomst verliep alles vlekkeloos. Geen gesleep meer met golftassen en koffers in de bus en in de regen lopen over “Lang Parkeren” naar de auto. Perfect! Voortaan zal ik bij vertrek van Schiphol altijd gebruik maken van Central Parking.

07 november 2013
7,2
Arnold

Geweldige service! Ik ben helemaal om. Uiteraard was ik eerst zeer sceptisch, maar nu na 3 keer van de service van centralparking.nl gebruik gemaakt te hebben kan ik het iedereen aanraden

15 september 2013
7,2
Ray

280813 vroege ochtendvlucht naar Malaga en pas na inchecken en douane ontdekt dat een telefoon nog in de auto ligt. Meteen gebeld en een medewerker heeft de telefoon binnen no time gebracht naar de afgesproken plek bij de douanepoortjes. Vriendelijke douanier heeft de telefoon overhandigd. Uitstekende service, nogmaals bedankt!

11 september 2013
7,2
Teun

In mei een weekje mijn auto gestald… Het was voor mij de eerste keer op deze manier en het moest ook even wennen dat iemand anders mijn auto weg zou rijden, maar dat ging prima! Spijtijg genoeg mijn auto met schade teruggekregen en tot op heden bezig om schadeloos gesteld te worden, maar Central parking wijst alle aansprakelijkheid van zich af. Een bijzonder koude douche voor Central parking en vanzelfsprekend voor mij de laatste keer.

16 augustus 2013
7,2
arie

Eerste keer gebruik gemaakt van Central Parking. Correcte vriendelijke mensen.
Prima op tijd. Dikke aanrader.

28 mei 2013
7,2
GertJan Hendriks

Afgelopen week gebruik gemaakt van Central Parking. Ben zeer tevreden. Zowel bij aankomst als bij terugkomst stond de chauffeur al netjes klaar. Dus geen WACHTTIJD meer!

Tot volgend jaar!

Gr,

Hendriks GJ

19 mei 2013
7,2
M.G.H. van de H.

Super parkeeroplossing op Schiphol! Parkeren neemt geen tijd meer in beslag, doordat je voor de deur kan parkeren!

Excellent!

10 februari 2013
7,2
Hendrik

Dankzij Central Parking super relaxed aan ons weekje vakantie kunnen beginnen en ook met de terugreis relaxed dat je zo in kan stappen en naar huis kan rijden.

10 april 2012
7,2
Peter, Tevreden!

Tijdens de kerstvakantie gebruik gemaakt van Central Parking. Prima Service, ik werd zelfs netjes gebeld bij aankomst dat de chauffeur al klaar stond met mijn auto op Schiphol. Ik wist niet dat parkeren zo gemakkelijk kon zijn ,echt een aanrader!

03 januari 2012
7,2
Central Parking

Als reactie op de ervaring van “Dekker” een kleine uitleg.

In de reiswereld is het gebruikelijk om te werken met toeslagen. De prijzen staan duidelijk vermeld op de website en worden ook duidelijk in kaart gebracht voor het definitief maken van uw boeking.

De hoogseizoentoeslag is € 10,00 en de nachttoeslag is € 6,50.
U betaalt dus nooit meer dan € 16,50 aan toeslagen.

Voor vragen kunt u ons ook altijd mailen, info@centralparking.nl

02 januari 2012
7,2
Dekker

Met diverse “toeslagen” ben je altijd 20 euro meer kwijt dan dat ze hier opgeven. 12 dagen parkeren kost gewoon 127. 50 euro. Jammer dat Central Parking nu ook al de boel besodemietert!

25 juni 2011
7,2
Kees

Prima ervaringen. Ik vlieg minimaal een keer per maand en gebruik altijd de service van Central Parking. Of ik nu om 5 uur ’s ochtends aankom of om 10 uur ’s avonds.
Een keer heb ik ruim 15 minuten moeten wachten . Maar toen ik een half uur op mijn bagage heb moeten wachten en zij op mij, is er ook niet gemopperd.
Niet voor niets kun je deze service ook via de KLM boeken. Die gana echt niet zomaar met elk bedrijf in zee.

24 juni 2011
7,2
.

Ik was niet ontevreden. ze waren op tijd en ik heb er verder geen omkijken naar gehad.

18 mei 2011
7,2
Niet tevreden!

Ik heb geen goede ervaring met Central Parking. Toen ik een dag eerder terugkwam en ze niet kon bereiken moest ik met de taxi naar huis!

18 mei 2011
7,2
Niet goed!

Ik heb slechte ervaringen. Central Parking was zo slecht bereikbaar dat je minimaal 15 euro telefoonkosten bij je rekening mag optellen. Ik heb meer dan 4 keer moeten bellen en ongeveer een uur moeten wachten voordat ik bij mijn auto kon komen!

18 mei 2011
7,2
Annie4life

Superdeluxe! Hele gezellige chauffeur 🙂

18 mei 2011

Websitebezoekers die in Central Parking geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen, omdat Schiphol dynamische prijzen hanteert
Overdekt parkeren Sleutels verplicht afgeven
Vanaf
€ 5,58 p.d.
Alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen, omdat Schiphol dynamische prijzen hanteert
Sleutels verplicht afgeven
Vanaf
€ 5,42 p.d.
Alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen, omdat Schiphol dynamische prijzen hanteert
Valet parkeren
Vanaf
€ 6,13 p.d.